Fast lav fragt 40 kr!

Om os

Det er mig en fornøjelse at byde dig velkommen til BYMALUNA.dk
Vi er en moderne tøjbutik med et stort og lækkert udvalg i tøj og tilbehør til kvinder i alle aldre.

Du vil i vores shop finde et fint udvalg af lækre kollektioner fra vores danske leverandører, samt lækre sko og accessories fra Paris, nøje udvalgt til vores kunder.

Vi køber ind i Paris flere gange om året – og de særlige varer med de gode priser kommer dig som kunde til gode. Samtidig er en del af vores udvalg af lækkert tøj og tilbehør ikke noget, som du ser på hvert gadehjørne.

Når du handler i MALUNA kan du være sikker på, at få en ærlig og venlig betjening. Alle mine piger i butikken, er med på de sidste nye tendenser indenfor mode og vil vejlede dig til, at finde din stil af lækkert tøj og tilbehør fra MALUNA.

Vi bestræber os på, at give dig den bedste betjening – for hos os er god service og godt humør i højsæde.

Vi glæder os til at servicere dig i shoppen eller personligt i butikken i Hørning.

Mvh. Betina Thomsen

Det siger kunderne:

”Super service!” Alle i butikken er i godt humør. ”Tøsernes” drillende kommentarer, som vi kunder også bliver blandet ind i, er dejlig og gør at det er afslappende at komme i butikken.”

”Fantastisk butik med det bedste personale, der altid gør liiiiige det ekstra for kunderne!”

”Maluna er helt i top! God service, friske og søde piger. Man bliver selv glad når man handler hos dem. Aldrig får man fornemmelsen af, at man er til ulejlighed når man spørger om noget. Min foretrukne tøjbutik. Altid stort og lækkert udvalg.”

”Maluna – en butik i særklasse! Denne lokale perle er essencen af kundeservice. De sødeste piger synes DU er den vigtigste og de er super til at huske vores navne og vores tidligere køb hos dem.”

”Lokale piger der ALTID yder en fantastisk og smilende service med gode råd og vejledning. Et super spændende og lækkert varesortiment til gode og overkommelige priser. Hele tiden nye og spændende varer. Og er en vare udsolgt; vupti så sørger pigerne for at få den bestilt hjem. Hyggelig og glad stemning i butikken og mange gode tiltag; Bl.a. Pink Walk i anledning af Knæk Cancer ugen.”